"Geleceğe Mektup (2040)" projesi

Geleceğe Mektup Projesi, 2040 yılında nasıl bir hayat yaşamak istediğimizi hayal ederek amaçlar oluşturmayı, geçen süreç içinde bu amaçlar doğrultusunda çaba göstermeyi, dijitalleşen dünyada giderek etkisini kaybeden mektup türünü yeniden canlandırmayı ve Türkçenin etkili, doğru ve güzel kullanılmasını amaçlamaktadır. Geleceğe Mektup projemizin birinci basamağı Okul Müdürümüz Ali Rıza Özgeç'in mektubunu atmasıyla törenle bitirilmiş ve mektuplar kaldırılmıştır. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Nimet Demirkıran'ın yürütücülüğünü yaptığı projede toplamda 625 adet mektup toplanmıştır. En yüksek katılımı sağlayan 6/A sınıfını, kendi geleceklerine ve Türkçeye verdikleri değer dolayısıyla tebrik ediyoruz. Ayrıca veli katılımının en yüksek olduğu 6G sınıfı velilerine projeye verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bu proje sayesinde bugün geleceği hayal ederken gelecekte de bugünü hatırlamayı hedefliyoruz. Ne mutlu bu köprüyü kurabilenlere...

03.01.2023 527