Digital English

Eğlenerek İngilizce öğreniyoruz.

Okulumuz yürüttüğü eTwinning çalışmalarıyla öğrencilerimiz yabancı dili eğlenerek öğreniyor

Efeler Ortaokulu 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılında, Türkiye ve Azerbaycan'ın kurucu ortak olduğu "Digital English" eTwinning projesi ile İngilizce öğretmenimiz Ülkü Ünver rehberliğinde; Türkiye'den, Azerbaycan'dan, İtalya'dan, Portekiz'den, Romanya'dan, Yunanistan'dan ve Çek Cumhuriyeti'nden okullar ile işbirliği yaparak, İngilizce derslerimizde dört temel dil becerisi üzerine çalışmalar yapmaktadır. Öğrencilerin kendi dijital oyunlarını, hikâyelerini ve şiirlerini yazdıkları, İngilizce derslerinin daha etkili ve verimli geçirmelerini sağlayan projemiz; yabancı dil becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra, öğrencilerde sorumluluk alma, birlikte çalışma ve 21.YY becerilerini öğrenmelerini de sağlamaktadır.

26.01.2022 251

05-05-2022